multi split sistem

MULTI SPLIT SISTEM

ušteda prostora i visoka fleksibilnost

Multi split sistem vam omogućava da povežete 2 do 5 unutrašnjih jedinica na jednu spoljašnju jedinicu, što smanjuje broj istih u odnosu na pojedinačne sisteme i na taj način nudi značajnu uštedu prostora na fasadama zgrada, krovovima i balkonima. 

Osim toga, uređaji ne moraju biti instalirani istovremeno – sistem se vremenom može proširiti novim unutrašnjim jedinicama, održavajući odgovarajuće parametre performansi pojedinih delova sistema klimatizacije.

U ponudi se nalazi 6 modela spoljašnjih jedinica kapaciteta hlađenja od 4,1 do 12,0 kW. Uređaji rade koristeći ekološko rashladno sredstvo R32 i modernu invertersku tehnologiju, pružajući pouzdanost i energetsku efikasnost. Nude stabilan rad u širokom rasponu temperatura okoline, u rasponu od -15°C do 52°C u režimu hlađenja i od -22°C do 24°C u režimu grejanja

spoLJAŠNJE JEDINICE

kombinacije

Širok spektar unutrašnjih jedinica

Uvek prilagođene prostoru.

Asortiman AUX multi uređaja iz naše ponude uključuje 5 tipova unutrašnjih jedinica – kasetne, kanalske, podno-plafonske, parapetne i model stilizovanih zidnih jedinica Freedom. 
Dostupni su u različitim opcijama rashladnog kapaciteta – od 2,05 do 7,30 kW. Ovako širok izbor omogućava prilagođavanje jedinica veličini i vrsti prostorije i potrebama korisnika.

DUGAČKA INSTALACIJA

Dugačka instalacija omogućava dizajneru / montažeru fleksibilniji dizajn instalacije.

Nezavisna kontrola ekspanzionog ventila.

Svaka unutrašnja jedinica prilagođena je pomoću EXV-a, čitav uređaj može postići brzo hlađenje/grejanje. EXV je dizajniran u spoljnoj jedinici, smanjujući buku prigušenja unutrašnje jedinice.

Kompresor INVERTERERA visokog kvaliteta

Garancija energetske efikasnosti i pouzdanosti

Inverterski rotacioni kompresor AUX klima uređaja garantuje pouzdan i efikasan rad uređaja, kao i najviše energetske efikasnosti. Takođe obezbeđuje niske operativne troškove i nizak nivo buke. Izdržljivi i visokokvalitetni materijali kompresora garantuju njegov dugotrajan rad bez održavanja.

wi-fi funkcija

Svi unutrašnji uređaji podržavaju Wi-Fi funkciju (opciono). Korisnici mogu uživati u zabavi i praktičnosti daljinskog upravljanja putem mobilnih telefona i drugih prenosivih uređaja (Android i iOS) kako bi kontrolisali klima uređaj u bilo koje vreme i sa bilo kog mesta.

R32 rashladno sredstvo

ekološko, visoko efikasno, sigurno

Sve AUX klima uređaje serije CAC pokreće najnovije ekološko rashladno sredstvo R32, koje u poređenju sa često korišćenim rashladnim sredstvom R410A, karakteriše veća efikasnost i manji efekat staklene bašte. Takođe, ne oštećuje ozonski omotač.

Visoka energetska efikasnost

Garancija energetski štedljivog rada.

Zahvaljujući upotrebi visoko efikasnog DC inverter kompresora, prilagodljivog motora ventilatora i napredne tehnologije kontrolisanja vektora sinusnog talasa za 180 °, komercijalni AUX sistemi postižu visoke energetske efikasnosti, pružajući pouzdan, efikasan rad sa niskom potrošnjom energije. Svi CAC klima uređaji su u klasi A ++ u režimu hlađenja i A + u režimu grejanja.

Širok opseg operacija

Pouzdan rad čak i u nepovoljnim vremenskim uslovima

AUX komercijalni sistemi za klimatizaciju odlikuju se pouzdanim, stabilnim radom čak i u ekstremnim spoljnim temperaturama. Zahvaljujući korišćenju modernih tehnologija i visokokvalitetnih komponenti, AUX uređaji rade u širokom rasponu spoljnih temperatura, od -15 ° C do 52 ° C u režimu hlađenja i od -22°C do 24°C u režimu grejanja, pružajući visok nivo udobnosti u prostoriji tokom svih godišnjih doba.

Antikorozivno kućište spoljašnje jedinice

Duži vek trajanja i bolja estetika

Kućište spoljašnje jedinice je prekriveno nizom zaštitnih slojeva koji ga štite od insekata, glodara, vlage, prašine i požara. To garantuje dug vek trajanja uređaja i bolju estetiku nakon mnogo godina izloženosti nepovoljnim vremenskim uslovima.

Inteligentno odmrzavanje

Efikasno funkcionisanje pri niskim spoljnim temperaturama

Klima uređaj aktivira režim odmrzavanja samo kada je potrebno i samo tokom potrebnog vremena kako bi se odmrzao izmenjivač toplote, što omogućava uređaju da skoro neprekidno radi u režimu grejanja. Inteligentni sistem odmrzavanja koji se koristi u AUX klima uređajima poboljšava energetsku efikasnost uređaja za 5% i povećava efikasnost grejanja za čak 20% pri niskim spoljnim temperaturama.

Automatsko ponovno pokretanje

Pamćenje podešavanja u slučaju prekida napajanja

U slučaju prekida napajanja, uređaj beleži poslednja podešavanja i ponovo se pokreće nakon obnavljanja napajanja, automatski vraćajući prethodno postavljeni radni režim.

Grejač posude za odvod kondenzata spoljne jedinice

Efikasan rad u režimu grejanja

Spoljne jedinice komercijalnih klima uređaja serije AUX opremljene su grejačima posude za odvod kondenzata, što omogućava uređajima efikasan rad čak i u režimu grejanja tokom jakih mrazeva, sprečavajući smrzavanje izmenjivača toplote.

180 STEPENI KONTROLA SINUSNOG OBLIKA

napredan i efikasan rad kompresora

DC inverterski kompresor koristi kontrolu sinusnog oblika od 180 °. Ovo rešenje omogućava rad kompresora sa veoma malim opterećenjem.

Optimizovan dizajn cevovoda

Poboljšanje kapaciteta hlađenja

Dizajn pruža dodatno hlađenje i povećava kapacitet hlađenja kroz razdvajanje ulaza i izlaza rashladnog sredstva.

dimenzije spoljne jedinice

tehničke karakteristike spoljne jedinice

IMAŠ DODATNO PITANJE?

Za sve informacije oko proizvoda možete nas kontaktirati!