Kasetne jedinice

MULTI SPLIT SISTEM

AUCA-H(12/18/24/36/42/48/60)

  • Dovod svežeg vazduha za još veći komfor

Dovod svežeg vazduha omogućava dopremanje svežeg vazduha u prostoriju – klima uređaj funkcioniše kao ventilacioni sistem poboljšavajući udobnost i kvalitet vazduha u zgradi.

  • Funkcija 360°

Zahvaljujući posebno dizajniranoj dekorativnoj ploči i funkciji 360° strujanja vazduha, vazduh se ravnomerno raspoređuje u svim delovima prostorije.

Efikasno i udobno hlađenje velikih komercijalnih prostora

Tihi i efikasni AUX kasetni uređaji savršeni su za komercijalne enterijere sa suspenzivnim plafonima – kancelarije, konferencijske sale, restorane i komercijalne prostore. Zahvaljujući tehnologiji 360° opsežnog strujanja vazduha i funkciji brzog hlađenja/grejanja, mogu pružiti udobne uslove u celom prostoru sobe.

Ugrađena drenažna pumpa

Visina podizanja do 120 cm

Standardno, kasetna jedinica je opremljena kondenzacionom pumpom koja omogućava odvođenje kondenzata vode do visine od 120 cm iznad nivoa tacne za kondenzat.

Dovod svežeg vazduha i optimizovana električna kutija

udobnost i bezbednost

Kućište kasetne jedinice opremljeno je posebno pripremljenim otvorom za dovod svežeg vazduha. Uređaj je tako sposoban da opskrbljuje prostoriju svežim vazduhom. Dovod svežeg vazduha povećava kvalitet vazduha u zgradi, pružajući zdravlje i udobnost osobama koje borave u prostoriji. Optimizovana električna kutija omogućava jednostavan pristup servisu i visoku otpornost na požar.

Kompresor invertora visokog kvaliteta

Garancija energetske efikasnosti i pouzdanosti

Invertorski rotacioni kompresor AUX klima uređaja garantuje pouzdan i efikasan rad uređaja, kao i najviše energetske efikasnosti. Takođe obezbeđuje niske operativne troškove i nizak nivo buke. Izdržljivi i visokokvalitetni materijali kompresora garantuju njegov dugotrajan i bezkvarni rad.

R32 rashladno sredstvo

ekološko, visoko efikasno, sigurno

Sve AUX klima uređaje serije CAC pokreće najnovije ekološko rashladno sredstvo R32, koje u poređenju sa često korišćenim rashladnim sredstvom R410A, karakteriše veća efikasnost i manji efekat staklene bašte. Takođe, ne oštećuje ozonski omotač.

Visoka energetska efikasnost

Garancija energetski štedljivog rada.

Zahvaljujući upotrebi visoko efikasnog DC inverter kompresora, prilagodljivog motora ventilatora i napredne tehnologije kontrolisanja vektora sinusnog talasa za 180 °, komercijalni AUX sistemi postižu visoke energetske efikasnosti, pružajući pouzdan, efikasan rad sa niskom potrošnjom energije. Svi CAC klima uređaji su u klasi A ++ u režimu hlađenja i A + u režimu grejanja.

Širok opseg operacija

Pouzdan rad čak i u nepovoljnim vremenskim uslovima

AUX komercijalni sistemi za klimatizaciju odlikuju se pouzdanim, stabilnim radom čak i u ekstremnim spoljnim temperaturama. Zahvaljujući korišćenju modernih tehnologija i visokokvalitetnih komponenti, AUX uređaji rade u širokom rasponu spoljnih temperatura, od -15 ° C do 52 ° C u režimu hlađenja i od -22°C do 24°C u režimu grejanja, pružajući visok nivo udobnosti u prostoriji tokom svih godišnjih doba.

Antikorozivno kućište spoljašnje jedinice

Duži vek trajanja i bolja estetika

Kućište spoljašnje jedinice je prekriveno nizom zaštitnih slojeva koji ga štite od insekata, glodara, vlage, prašine i požara. To garantuje dug vek trajanja uređaja i bolju estetiku nakon mnogo godina izloženosti nepovoljnim vremenskim uslovima.

Inteligentno odmrzavanje

Efikasno funkcionisanje pri niskim spoljnim temperaturama

Klima uređaj aktivira režim odmrzavanja samo kada je potrebno i samo tokom potrebnog vremena kako bi se odmrzao izmenjivač toplote, što omogućava uređaju da gotovo neprekidno radi u režimu grejanja. Inteligentni sistem odmrzavanja koji se koristi u AUX klima uređajima poboljšava energetsku efikasnost uređaja za 5% i povećava efikasnost grejanja za čak 20% pri niskim spoljnim temperaturama.

Automatsko ponovno pokretanje

Pamćenje podešavanja u slučaju prekida napajanja

U slučaju prekida napajanja, uređaj beleži poslednja podešavanja i ponovo se pokreće nakon obnavljanja napajanja, automatski vraćajući prethodno postavljeni radni režim.

Grejač posude za odvod kondenzata spoljne jedinice

Efikasan rad u režimu grejanja

Spoljne jedinice komercijalnih klima uređaja serije AUX opremljene su grejačima posude za odvod kondenzata, što omogućava uređajima efikasan rad čak i u režimu grejanja tokom jakih mrazeva, sprečavajući smrzavanje izmenjivača toplote.

180 STEPENI KONTROLA SINUSNOG OBLIKA

Glatko i efikasno funkcionisanje kompresora

DC inverterski kompresor koristi kontrolu sinusnog oblika od 180 °. Ovo rešenje omogućava glatko funkcionisanje motora kompresora, dok se efikasnost značajno povećava.

Optimizovan dizajn cevovoda

Poboljšanje kapaciteta hlađenja

Dizajn pruža dodatno hlađenje i povećava kapacitet hlađenja kroz razdvajanje ulaza i izlaza rashladnog sredstva.

Tehnički podaci

IMAŠ DODATNO PITANJE?

Za sve informacije oko proizvoda možete nas kontaktirati!