J-SMART ART

Pobednik IF Design nagrade 2019.

Savršen dizajn

 • Minimalizam

J-Smart klima uređaji su posvećeni onima koji cene minimalistička rešenja. Njihovo najsavremenije belo mat kućište dodaje lakoću unutrašnjosti i postaje “tihi pozadinski” element za suptilan i uravnotežen prostor svakodnevnog života.

 • Moderni stil

Moderan stil serije J-Smart leži u kombinaciji izvrsnog dizajna, probojne invertorske tehnologije sa najbogatijim spektrom funkcija u svojoj klasi. Ovaj model klima uređaja predstavlja jednu od najinteresantnijih ponuda u 2020. godini.

 • Inovativan dizajn

Lako uklonjiva donja poklopna obloga kućišta olakšava instalaciju i servisiranje uređaja, dok patentirani sistem kontrole dovoda vazduha i ergonomska forma rešetki za dovod vazduha osiguravaju optimalnu distribuciju vazduha u prostoriji.

KLIMA UREĐAJ KOJI VODI RAČUNA O VAŠEM ZDRAVLJU

 • Jonizator vazduha

Jedna od ključnih funkcija koja pozitivno utiče na naše raspoloženje, blagostanje i koncentraciju tokom rada ili učenja. Jonizator balansira nivo pozitivnih i negativnih jona u prostoriji, čime sprečava rast virusa, gljivica i bakterija. Osim toga, neutrališe alergene i neprijatne mirise.

 • PM2.5 filter

Prema Svetskoj zdravstvenoj organizaciji, dugotrajna izloženost PM2.5 česticama rezultira kraćim životnim vekom. J-Smart klima uređaji su opremljeni PM2.5 filterom, koji uklanja sitne čestice prašine koje lebde u vazduhu i uklanja 99.9% ovih zagađivača, obezbeđujući čist i zdrav vazduh.

 • Antibakterijski filter

Nezamenljivi u uklanjanju svih vrsta bakterija i patogenih mikroorganizama. Oni se zadržavaju na antibakterijskom premazu na površini filtera. Zahvaljujući baktericidnim supstancama koje se nalaze na površini filtera, inhibira se razvoj bakterija.

 • Filter visoke gustine

Klima uređaj je opremljen visokopropusnim filterom koji efikasno zaustavlja suspendovane zagađivače u vazduhu, uključujući prašinu i čestice prašine.

ECO-FRIENDLY

Why R32?

 • Nizak koeficijent globalnog zagrijavanja

– 675 ne oštećuje ozonski omotač.

 • RECIKLAŽNO

– može se ponovno koristiti.

 • Visoka efikasnost

– 30% manji volumen rashladnog sredstva u sistemu

 • Veća energetska efikasnost

– više uštede

 • Niska toksičnost

– bezbednost upotrebe

Visoka energetska efikasnost

Zahvaljujući visoko efikasnom kompresoru sa naprednom invertorskom tehnologijom i ekološkom rashladnom tečnošću R32, AUX klima uređaji postižu najviše energetske efikasnosti. Oni obezbeđuju pouzdan i efikasan rad sa niskom potrošnjom energije. Uređaji ispunjavaju sve zahteve Evropske unije u vezi sa energetskom efikasnošću.

Pogodan za svaki enterijer

Klima uređaji serije J-Smart savršeno će se uklopiti u stil bilo koje sobe u vašem domu. J-Smart će pružiti savršenu temperaturu prilagođenu vašem načinu života i stilu prostorije. Uživajte u optimalnoj temperaturi u svom domu.

Širok spektar radnih režima

 • Noćni režim

Automatska kontrola temperature tokom spavanja. Klima uređaj povećava podešenu temperaturu za 1 °C svaki sat tokom prvih dva sata rada u režimu hlađenja (u režimu grejanja snižava temperaturu istim tempom). Tokom narednih 5 sati, održava temperaturu konstantnom, nakon čega se klima uređaj isključuje.

 • Funkcija “Osećam'”

Inteligentno tumačenje temperature putem funkcije “Osećam” omogućava savršeno prilagođavanje temperature uslovima u prostoriji.

 • Režim tišine

Izuzetno tih režim rada u kojem unutrašnja jedinica klima uređaja radi na smanjenom nivou zvučnog pritiska, obezbeđujući optimalne uslove bez prekomerne buke.

 • Režim grejanja

Režim grejanja omogućava vam da koristite klima uređaj tokom cele godine, čak i u hladnijim mesecima. Zahvaljujući toplotnoj pumpi, uređaj može zagrejati vazduh u prostoriji, predstavljajući alternativu tradicionalnim sistemima grejanja.

 • Režim sušenja

U režimu sušenja, klima uređaj smanjuje nivo vlage u prostoriji na optimalnu vrednost automatskim prilagođavanjem temperature i brzine protoka vazduha kako bi postigao najbolje uslove. Ovo sprečava rast gljivica, plesni i bakterija.

KONTROLIŠITE KLIMA UREĐAJ BEZ OBZIRA NA TO GDE SE NALAZITE

Ugrađeni Wi-Fi modul

 • Standardno, klima uređaji serije J-Smart su opremljeni ugrađenim Wi-Fi modulom sa nedeljnim programatorom.
 • Aplikacija sadrži brojne funkcije, poput tajmera, pa nema potrebe za dodatnim drajverima.
 • WI-FI je praktično rešenje za korisnike pametnih telefona, tableta i računara, omogućavajući kontrolu klima uređaja sa bilo kog mesta 24 sata dnevno.
 • Kontrolisanje klima uređaja putem aplikacije je jednostavno i praktično.

Tehnički podaci

J-SMART funkcije

J-SMART MAT BELI

Beli kućište sa jednostavnim oblikom i mat finišem dobro se uklapa u aktuelne dizajnerske trendove. Bela boja će biti savršen izbor za ljude koji cene eleganciju u kombinaciji sa jednostavnošću.

Minimalistički enterijeri asociraju ne samo na mir i osećaj slobodnog prostora, već i na čistoću forme. Minimalizam postaje sve popularniji trend u današnje vreme. Volimo jednostavne, geometrijske forme i sjaj na kako na nameštaju tako i na podovima, zidovima i plafonima.

ogledalo crni j-smart

Crno kućište i originalan dizajn. Kombinacija mat tela sa crnim ogledalnim površinama prednjeg panela ispuniće očekivanja i ukus čak i najzahtevnijih korisnika.

Klima uređaji serije J-Smart impresioniraju sofisticiranim, modernim dizajnom. Tanak, elegantan crni okvir savršeno će se uklopiti u bilo koji dizajn enterijera. Mat površina glavnog tela uređaja kombinuje se sa luksuznim, ogledalnim prednjim panelom. Nekoliko detalja upotpunjuje skriveni LED displej – vidljiv samo kada je klima uređaj uključen.