Prenosni klima uređaj

Efikasno i udobno hlađenje bez komplikovane instalacije

Prenosni AUX klima uređaji će biti korisni tamo gde nije moguće instalirati uobičajenu split klimu. Ne zahtevaju specijalizovanu instalaciju – topla vazdušna se izbacuje kroz izlaznu cev koja se može postaviti u prozor ili zid. Odlikuje ih mobilnost – uređaj se lako može premestiti u drugu sobu u bilo koje vreme, zahvaljujući točkićima montiranim na osnovu kućišta. Pružaju efikasno hlađenje uz nizak nivo buke.

moderan dizajn

Prenosni klima uređaj serije MI ima jednostavno, minimalističko kućište kompaktnih dimenzija. Njegov vremenski neutralan dizajn će se uklopiti u svaki enterijer. Kombinacija sjajne površine prednje ploče sa mat završetkom usisnog otvora daje moderni karakter uređaju.

Mobilnost i izuzetno jednostavna instalacija

Klima uređaji ne zahtevaju specijalizovanu instalaciju i mobilni su – mogu se lako premestiti u drugu sobu. Ovo olakšavaju ručke smeštene sa strane kućišta i točkići montirani na osnovu uređaja.

Tehnički podaci

funkcije

R290 rashladno sredstvo

prirodno i bezbedno rešenje za prenosne klima uređaje

R290 rashladno sredstvo (propan) koje se koristi u prenosnim AUX klima uređajima je organsko jedinjenje koje pripada grupi zasićenih ugljovodonika. Odlikuje ga veoma dobre termodinamičke osobine i nizak uticaj na prirodnu sredinu. To je netoksičan gas sa nultim ODP (indeksom degradacije ozonskog sloja) i veoma niskim GWP (indeksom globalnog otopljavanja) od 3, što potvrđuje njegov neznatan doprinos efektu staklene bašte.

Kontrolna tabla opremljena digitalnim displejem

udoban i intuitivan rad

Uređaj je opremljen modernom, intuitivnom i jednostavnom kontrolnom tablom koja vam omogućava lako odabiranje režima rada, temperature vazduha, brzine ventilatora i dodatnih funkcija. Klima uređaj takođe može biti kontrolisan pomoću bežičnog daljinskog upravljača.

Automatsko kretanje lamela – Auto Swing

udobno i efikasno hlađenje

Zahvaljujući funkciji Auto Swing, dvostruki vazdušni louver prenosnog AUX klima uređaja može automatski kretati gore i dole, pružajući bolju distribuciju hladnog vazduha u prostoriji i brže postizanje podešene temperature.

Tihi rad

udobni uslovi za noćni odmor

Optimizacijom dizajna kanala za protok vazduha i upotrebom tihog kompresora i ventilatora velikog prečnika sa visokoefikasnim PG motorom, prenosni klima uređaj AUX M serije može pružiti bolju distribuciju vazduha u prostoriji održavajući pritom nizak nivo buke. Uređaj je takođe opremljen noćnim režimom, pri čemu se brzina ventilatora smanjuje na minimum, smanjujući nivo buke i potrošnju električne energije.

Optimizovan dizajn

visoka estetika i funkcionalnost

Konstrukcija prenosnog klima uređaja serije AUX MI dizajnirana je da zadovolji najviše zahteve kako u estetici tako i u funkcionalnosti. Moderno, minimalističko belo kućište opremljeno je jasnom kontrolnom tablom sa digitalnim displejem. Točkići montirani na osnovu kućišta i praktične ručke omogućavaju lako prenošenje uređaja. Klima uređaj ima čelično kućište kontrolne kutije koje je otporno na vatru i prašinu, kao i odvojivu prednju ploču za lak pristup servisiranju uređaja

1. Kontrolna tabla

3. Drška za nošenje

5. Točkići za nošenje

7. Priključak za strujni kabl

9. Odvod kondenzata donje odvodne posude

11. Ulaz vazduha odozgo

13. Filter vazduha sa donje strane (iza rešetke)

15. Priključak za napajanje strujnim kablom

2. Odvojiva prednja ploča

4. Drška za nošenje

6. Izlaz vazduha

8. Pumpa za odvodnjavanje

10. Gornji filter vazduha (iza rešetke)

12. Odvod kondenzata

14. Ulaz vazduha sa donje strane